Flokken 3.–4. klasse

Du får også lov til å få ansvar og lærer å klare deg selv. På det gule skjerfmerket du får når du blir tatt opp som småspeider er det et kompass og noen fotavtrykk. De viser veien til oppdagelse av nye eventyr – den spennende veien som ligger foran deg som småspeider.

Du som er småspeider lærer mange nye ting hver uke. Det kan være å tenne bål, hvordan du hjelper en som har skadet seg, eller å sette opp et telt. Du samarbeider med andre for å få det til, og det er lov å gjøre feil og prøve igjen, hvis du synes ting er vanskelig. Du lærer også hvordan du skal ta vare på naturen, og om hvor viktig det er å bry seg om andre som kanskje ikke har det like bra som deg selv.

Bli småspeider!

Det er alltid kompetente, trygge, voksne speiderledere sammen med småspeiderne. Gjennom opplevelse av fellesskapet i flokken, og med enkle oppgaver som skal løses sammen med andre småspeidere, starter den enkeltes utvikling av ansvarsfølelse og selvstendighet.

 

 

Semesterplan våren 2022

Husk å kle deg etter været. Har du kniv og lykt kan du gjerne ta med dette på utemøtene. Husk å merke tingene dine med navn.

Vi vil følge kommunens retningslinjer og de kan varriere fra dag til dag. Semesterplanen er derfor veiledende.

Spørsmål? Kontakt Nils Henrik på tlf (9348 0428) eller epost nhb.hansen@gmail.com 

Når vi skal til Stjernehallen møtes vi på den øverste parkeringsplassen ved Stjernehallen, og hentes samme sted.

Lederne i flokken

William Hansen

Flokkassistent

Herman Fernando Hellstrøm

Flokkassistent

Kristian Fondevik

Flokkassistent

Mathias Eira Erlandsen

Flokkassistent

Mathias Kjerre Ludviksen

Flokkassistent

Rayyan Hansen

Flokkassistent

Petter Teig

Flokkassistent