Dugnad / Troppsmøte 26. april – Skogland i Onsøy

24 april, 2021 av Magnus Vøllo

Norges speiderforbund planlegger fem speiderleire på Tredalen på Hvaler i sommer, der vi skal være førstemann ut i det skolens sommerferie starter 19. juni. Leirsteder trenger 500 rajer, slik at vi kan bygge bord, portal og andre morsomme byggverk. 1. Fredrikstad har fått dugnaden med å skaffe alle disse rajene.

Fredrikstad kommune eier et store skogområd på Skogland i Onsøy, og her har vi fått lov til å ta ut alt av rajer helt gratis. Vi klarer ikke å hugge ned, bære frem og kjøre vekk hele 500 rajer på en kveld, men nå på mandag kan vi komme skikkelig godt i gang med jobben.

Mandag 26. april blir det derfor troppsmøte/dugnad fra kl 18.00 -19.30 på Skogland. Legg inn «Kongsbergveien 1, Gressvik» på Google Maps.(Det er ikke veldig langt fra Onsøy kirke).  Derfra følger dere skilt til Skogland. Oppmøtet er på parkeringsplassen under den røde sirkelen.

Ta med arbeidshansker/hagehansker dersom dere har. Det vil bli litt servering til dugnadsgjengen og noen leker/konkurranser. Vi skal ha det gøy, samtidig som vi gjør en innsats for sommerens speiderleir.

Vi har foreløpig tre motorsager. Dersom det finnes en mor eller far der ute som har motorsag og verneutstyr, vil vi gjerne at der melder dere til dugnaden. Transport blir også en flaskehals. Vi vil gjerne at noen stiller med bil og tilhenger for et kjøreoppdrag til Hvaler. Foreldre som har mulighet til å bidra på dugnaden må gi beskjed til Nils – 41141780, slik at vi kan få planlagt dugnaden best mulig.

Vel møtt!

Hilsen lederne i troppen